Θέλω να παραγγείλω ή να κάνω κράτηση θέσης. Ποια είναι η διαδικασία;

Αρχικά, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σου να αγοράσεις κάποιο από τα προϊόντα “ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ” ή να κάνεις κράτηση θέσης για μια από τις υπηρεσίες που προσφέρω. Ακολουθούν όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρεις για να έχεις την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και εμπειρία σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και πληρωμής. 

Για να δεις τους τρόπους αποστολής των προϊόντων, πάτησε εδώ.

Για να δεις την πολιτική επιστροφής προϊόντων, πάτησε εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου με τους τρόπους που αναφέρονται εδώ. Είμαι εδώ για σένα για ό,τι χρειαστείς.

Για να έχεις την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, σου προσφέρω εναλλακτικούς τρόπους παραγγελίας, πληρωμής και αποστολής προκειμένου να σε διευκολύνω και να εξασφαλίσω την ασφάλεια των συναλλαγών σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μπορείς να παραγγείλεις το Ημερολόγιο Αναμνήσεων και τα προϊόντα “ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ” ως εξής:

 1.  Με ηλεκτρονική παραγγελία μέσω του e-shop, www.mazimeagapi.com
 2. Με τηλεφωνική παραγγελία στο +698 2252 469.
 3. Με παραγγελία μέσω email, αποστέλλοντας τα πλήρη στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, τηλέφωνο) στο orders@mazimeagapi.com.
 4. Με προσωπικό μήνυμα στις σελίδες μου σε Facebook και Instagram.

Για την κράτηση θέση κάποιας υπηρεσίας που προσφέρω, μπορείς να διαλέξεις έναν από τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους:

 1.  Με ηλεκτρονική κράτηση θέσης και πληρωμή μέσω του e-shop, www.mazimeagapi.com
 2. Με τηλεφωνική κράτηση θέσης στο +698 2252 469 και ολοκλήρωση αυτής με τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή μέσω stripe.
 3. Με email, αποστέλλοντας τα πλήρη στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, τηλέφωνο για την απόδειξη αγοράς) και την υπηρεσία για την οποία ενδιαφέρεσαι στο orders@mazimeagapi.com.
 4. Με προσωπικό μήνυμα στις σελίδες μου σε Facebook και Instagram.

Σε αγορά υπηρεσιών ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων. Πιο συγκεκριμένα:

 • Σε περίπτωση που η υπηρεσία αφορά τα Μαθήματα Βρεφικού Μασάζ και απουσιάσεις από ένα Μάθημα, μπορούμε να το αναπληρώσουμε κατόπιν συνεννόησης και διαθεσιμότητας. Ακόμη κι αν δεν μπορείς για αναπλήρωση, μη σε αγχώνει αυτό. Σε κάθε Μάθημα γίνεται επανάληψη των μαλάξεων του προηγούμενου Μαθήματος και στη συνέχεια γίνεται η επίδειξη των μαλάξεων σε νέα σημεία του σώματος. Οπότε θα έχεις πολλές ευκαιρίες να δεις και να μάθεις όλη τη ρουτίνα των μαλάξεων όπως διδάσκεται στο πρόγραμμα του ΙΑΙΜ.
 • Σε περίπτωση που η υπηρεσία αφορά κάποια Εκπαίδευση και απουσιάσεις ή δεν μπορείς να το παρακολουθήσεις για τους δικούς σου λόγους, μπορείς να κρατήσεις τη θέση σου για ένα ακόμη webinar της επιλογής σου μέσα σε διάστημα 3 μηνών. Θα χρειαστεί να με ενημερώσεις για την επιλογή σου αυτή με email στο orders@mazimeagapi.com.

Οι πληρωμές των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρω μπορούν να γίνουν με τους παρακάτω τρόπους:

 1. Με τραπεζική κατάθεση: Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας, θα λάβεις στο email σου τον αριθμό παραγγελίας και το συνολικό κόστος επένδυσης της υπηρεσίας ή του προϊόντος που σε ενδιαφέρει. Τυχόν μεταφορικά έξοδα θα έχουν υπολογιστεί. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να μεταφέρεις το ποσό αυτό σε μια από τις παρακάτω τράπεζες, αναφέροντας ως αιτιολογία το όνομά σου και τον αριθμό της παραγγελίας σου. Τυχόν τραπεζικά έξοδα κατά την πληρωμή ή την ενδεχόμενη επιστροφή τους βαρύνουν εσένα, επιλογή ΕΝΤΟΛΕΑ (DEBT/OUR).
  • Τράπεζα Πειραιώς: 5765111484265 (Αριθμός λογαριασμού) ή GR5001727650005765111484265 (IBAN)
  • Τράπεζα Eurobank: 0026.0135.59.0201952541 (Αριθμός λογαριασμού) ή GR9602601350000590201952541 (IBAN)
  • Τράπεζα Εθνική: 48902950517 (Αριθμός λογαριασμού) ή GR0301104890000048902950517 (IBAN).
 2. Με πληρωμή μέσω Stripe: Εύκολα και γρήγορα, μα πάνω απ’ όλα με ασφάλεια με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα θέλεις να χρησιμοποιήσεις. 
 3. Με πληρωμή μέσω IRIS: Εύκολα και γρήγορα από το κινητό σου και την εφαρμογή mobile app της τράπεζας της προτίμησής σου, χωρίς έξοδα μεταφοράς. Θα χρειαστεί να έχεις ενεργοποιήσει τις πληρωμές μέσω IRIS και να πληκτρολογήσεις το κινητό 6982252469, όταν αυτό σου ζητηθεί.
 4. Με αντικαταβολή: Ισχύει μόνο για τα προϊόντα “ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ” και όχι για τις υπηρεσίες. Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι €3.5, ποσό που προστίθεται στο συνολικό ποσό. Δες περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους αποστολής εδώ.