Πολιτική Επιστροφών

Στo mazimeagapi.com, προτεραιότητα μου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών απαιτήσεων και άριστης ποιότητας προϊόντων, ώστε να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η με τις αγορές σου. Αν όμως για οποιονδήποτε λόγο δεν είσαι, είμαι εδώ για να βοηθήσω!

Διάρκεια Επιστροφών

Έχεις δικαίωμα να επιστρέψεις τα προϊόντα “ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ” εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Σε περίπτωση που έχει καθυστερήσει λόγω υπαιτιότητας της εταιρείας courier η παραλαβή της παραγγελίας σου, η επιστροφή των προϊόντων γίνεται από την ημερομηνία παραλαβής τους με διάρκεια 10 ημερών.

Κατάσταση Προϊόντος

Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση, με αχρησιμοποίητες συσκευασίες.

Κόστος Επιστροφής

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφή Χρημάτων ή Αντικατάσταση Προϊόντος

Σε περίπτωση που επιθυμείς επιστροφή προϊόντος, μπορείς να επιλέξεις μεταξύ της επιστροφής χρημάτων ή αντικατάστασης με άλλο ή παρόμοιο προϊόν. Αν η πληρωμή έγινε μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων μπορεί να διαρκέσει έως και 30 ημέρες από την επιβεβαίωση της επιστροφής προϊόντος. Σε περίπτωση που έγινε τραπεζική κατάθεση, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών. 

Διαδικασία Επιστροφής

Για να ξεκινήσεις τη διαδικασία επιστροφής προϊόντος, χρειάζεται να επικοινωνήσεις μαζί μου στο orders@mazimeagapi.com και να με ενημερώσεις σχετικά γι’ αυτή την επιθυμία σου. Στη συνέχεια, θα λάβεις οδηγίες για την αποστολή του προϊόντος επιστροφής και την επεξεργασία της επιστροφής σου.

Εξαιρέσεις

Σε ορισμένα προϊόντα, όπως οι υπηρεσίες περιγεννητικής φροντίδας, εκπαίδευσης και υποστήριξης, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Πιο συγκεκριμένα:

  • Σε περίπτωση που η υπηρεσία αφορά τα Μαθήματα Βρεφικού Μασάζ και απουσιάσεις από ένα Μάθημα, μπορούμε να το αναπληρώσουμε κατόπιν συνεννόησης και διαθεσιμότητας. Ακόμη κι αν δεν μπορείς για αναπλήρωση, μη σε αγχώνει αυτό. Σε κάθε Μάθημα γίνεται επανάληψη των μαλάξεων του προηγούμενου Μαθήματος και στη συνέχεια γίνεται η επίδειξη των μαλάξεων σε νέα σημεία του σώματος. Οπότε θα έχεις πολλές ευκαιρίες να δεις και να μάθεις όλη τη ρουτίνα των μαλάξεων όπως διδάσκεται στο πρόγραμμα του ΙΑΙΜ.
  • Σε περίπτωση που η υπηρεσία αφορά κάποια Εκπαίδευση και απουσιάσεις ή δεν μπορείς να το παρακολουθήσεις για τους δικούς σου λόγους, μπορείς να κρατήσεις τη θέση σου για ένα ακόμη webinar της επιλογής σου μέσα σε διάστημα 3 μηνών. Θα χρειαστεί να με ενημερώσεις για την επιλογή σου αυτή με email στο orders@mazimeagapi.com.

Εάν έχεις οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική επιστροφών, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου στα στοιχεία επικοινωνίας, όπως αναγράφονται εδώ.

Σχόλια βελτίωσης (Παράπονα)

Αν θα ήθελες να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μου εξηγήσεις τι πήγε στραβά με την παραγγελία σου και πώς θα ήθελες να βελτιωθούν οι υπηρεσίες που προσφέρω, θα το εκτιμούσα πολύ να επικοινωνήσεις μαζί μου. Τόσο εγώ όσο και οι μελλοντικοί μου πελάτες θα είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτήν την κίνησή σου. Το “μαζί” κάνει κι εδώ τη διαφορά!

Όποιος κι αν ήταν ο λόγος που ζήτησες επιστροφή προϊόντος, σε ευχαριστώ που εμπιστεύτηκες το mazimeagapi.com και εύχομαι την επόμενη φορά να πάνε όλα όπως ονειρεύτηκες και επιθυμούσες!

.