ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μαθήματα Βρεφικού Μασάζ

Ατομικά Μαθήματα

Ενδιαφέρεσαι για εξατομικευμένη προσέγγιση στα Μαθήματα Βρεφικού Μασάζ;
Τα Ατομικά Μαθήματα παρέχουν στους γονείς που συμμετέχουν ευελιξία και προσαρμοστικότητα, ώστε να βιώσουν αυτή την εμπειρία στο μέγιστο βαθμό.

Ομαδικά Μαθήματα

Σου αρέσει η αλληλεπίδραση με άλλους γονείς, δημιουργώντας τη δική σου μορφή “χωριού”; Θέλεις να μοιραστείς τις ανησυχίες σου, συζητώντας ιδέες με άλλους γονείς που ίσως βίωσαν τις ίδιες προκλήσεις;
Τα Ομαδικά Μαθήματα Βρεφικού Μασάζ είναι αυτό που ψάχνεις!

Εισαγωγικό Μάθημα

Ενδιαφέρεσαι, αλλά διστάζεις;
Δήλωσε συμμετοχή σε αυτό το δωρεάν Εισαγωγικό Μάθημα Βρεφικού Μασάζ διάρκειας 60 λεπτών και ανακάλυψε τη μαγεία του βρεφικού μασάζ. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να ξεκινήσεις αυτό το μαγικό ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του βρεφικού μασάζ χωρίς αμφιβολίες.

Περιεχόμενο Μαθημάτων

Τα Μαθήματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι απλά, κατανοητά και προσιτά σε όλους, ενώ γίνεται ειδική αναφορά σε διάφορα ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν το βρεφικό μασάζ, το υγιές και τρυφερό άγγιγμα και τη θετική διαπαιδαγώγηση.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε Μάθημα ξεκινά με μια ερώτηση γνωριμίας και ασκήσεις χαλάρωσης, ενώ δίνεται ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν απορίες από προηγούμενα Μαθήματα.

Στη συνέχεια, ακολουθεί το πρακτικό μέρος με την επίδειξη των μαλάξεων στα διάφορα μέρη του μωρού (πόδια, πατούσες, κοιλιά, στήθος, χέρια, παλάμες, πρόσωπο, πλάτη), την ρουτίνα των κολικών (Μάθημα 2ο) και τις ήπιες κινήσεις (Μάθημα 5ο) για ευθυγράμμιση και ενδυνάμωση του σώματος του μωρού.

Το θεωρητικό μέρος αλλάζει θεματικές αναλόγως τα Μαθήματα και αφορά ενδιαφέροντα θέματα που ενισχύουν και ενδυναμώνουν τους γονείς, ενώ σχετίζονται με την εφαρμογή του βρεφικού μασάζ και δεξιότητες για μια πιο θετική γονεϊκότητα.

Τα Μαθήματα ολοκληρώνονται με τη συζήτηση μεταξύ των γονέων σε ό,τι μπορεί να τους απασχολεί και θα ήθελαν να το μοιραστούν ή να αναζητήσουν ιδέες που ίσως ταιριάζουν και στη δική τους οικογένεια. Με αυτό τον τρόπο, με αυτό το μοίρασμα εμπειριών, οι γονείς που συμμετέχουν αναβιώνουν το “χωριό” που υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια στην ανθρώπινη ιστορία, αλλά όχι τόσο εύκολα στις μέρες μας και στον δυτικό τρόπο ζωής, με αποτέλεσμα να βιώνουν τα οφέλη την υποστήριξης γονέα προς γονέα και να ενδυναμώνονται στο ρόλο τους ως γονείς.

Το μασάζ των μωρών είναι μια τέχνη, αρχαία και βαθιά. Απλή και δύσκολη. Δύσκολη, επειδή είναι απλή. Όπως κάθε τι που έχει βάθος.