Η φιλοσοφία μου

Το "μαζί" μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Οι γονείς έχουν ανάγκη στις μέρες μας περισσότερο από ποτέ την υποστήριξη, τη σωστή και έγκυρη πληροφόρηση και την ενδυνάμωσή τους σε θέματα που αφορούν την ανατροφή του παιδιού τους. Έχουν ανάγκη να συνδεθούν με το μωρό τους, αφήνοντας στην άκρη προκαταλήψεις ή μύθους και να αρχίσουν να ακούνε το ένστικτό τους. 

Η σύνδεση με το μωρό τους, η επαφή μαζί του με κάθε δυνατό τρόπο (λεκτικά, μη λεκτικά, σωματικά ή νοητικά), η αγκαλιά και η γνώση ότι το μωρό τους είναι ένας άνθρωπος που αξίζει από την πρώτη στιγμή της γέννησης να τον αγαπάνε, να τον εκτιμούν, να τον σέβονται και να τον βοηθάνε να ανθίσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο είναι οι κύριοι πυλώνες της φιλοσοφίας μου ως άνθρωπος, μητέρα και επαγγελματίας. 

Είμαι εδώ για κάθε οικογένεια που θέλει να μάθει πώς μπορεί να συνδεθεί με το παιδί της, ξεπερνώντας τους σκοπέλους της σύγχρονης κοινωνίας και να δημιουργήσει ισχυρές και όμορφες αναμνήσεις από την πρώιμη βρεφική ηλικία.

Είμαι εδώ για κάθε οικογένεια που θέλει να δημιουργήσει το δικό της δίκτυο υποστήριξης και να αναβιώσουμε “το χωριό”, που έχουμε ανάγκη όλοι μας. Γιατί, όπως λέει και το γνωμικό: “Χρειάζεται ένα ολόκληρο χωριό για να μεγαλώσει ένα μωρό”. 

Είμαι εδώ για κάθε γυναίκα που θέλει να προσφέρει στο μωρό της ένα όμορφο ξεκίνημα σε αυτήν τη ζωή, ξεκινώντας από την περίοδο της εγκυμοσύνης και συνεχίζοντας σε έναν τοκετό που θα της αφήσει όμορφες αναμνήσεις.

Είμαι εδώ για τον καθένα που θέλει να αλλάξει τρόπο ζωής, βελτιώνοντας την καθημερινότητά του και τον τρόπο ζωής του, παρέχοντάς του την καθοδήγηση που έχει ανάγκη. 

Γιατί το “μαζί” μπορεί και κάνει τη διαφορά!

final_logo_mazimeagapi_transapentwhite-logos-4